☑️ Gratis bezorging van onderdelen vanaf € 50,-        ☑️ Onderdelen voor 21u30 besteld, worden dezelfde dag verstuurd!

    Privacy- & Cookiebeleid

    Laatst bijgewerkt 09/12/2020

    Deze “Privacy & Cookie Policy” regelt de verwerking van jouw persoonsgegevens door de verantwoordelijke voor de verwerking: Decoprint bv (handelsnaam: Bikemonkey.shop) Remparden 1 bus 0204, 9700 Oudenaarde, België en ingeschreven in het KBO onder nummer 0439.315.770 (hierna: Bikemonkey.shop).

    Lees deze Privacy Policy aandachtig. Hij bevat essentiële informatie over hoe jouw persoonsgegevens verwerkt worden en welke cookies gebruikt worden. Door jouw persoonsgegevens te delen op onze Website (www.bikemonkey.shop), door ons te contacteren per e-mail/per telefoon of door het overmaken van een vraag/klacht, verklaar je kennis te hebben genomen van deze Privacy Policy en ga je uitdrukkelijk akkoord met de inhoud.

     

    Inhoudsopgave

    Artikel 1 – Welke gegevens verwerken we over jou?

    Artikel 2 – Waarvoor gebruiken we jouw persoonsgegevens?

    Artikel 3 – Wie ontvangt jouw persoonsgegevens?

    Artikel 4 – Hoelang bewaren we jouw persoonsgegevens?

    Artikel 5 – Jouw rechten en klachten

    Artikel 6 – Hoe beveiligen we jouw persoonsgegevens?

    Artikel 7 – Cookies

     

    Artikel 1 - Welke gegevens verwerken we over jou?

    Bikemonkey.shop verwerkt in het kader van haar werkzaamheden de volgende persoonsgegevens van jou:

    • Cookies - Bij ieder gebruik van onze website kunnen op basis van cookies en gelijkaardige technologieën verschillende persoonsgegevens over jou verzameld worden, met name jouw IP-adres, surfgedrag, apparaattype, locatie, de datum en duur van het gebruik van website en besturingssysteem;
    • Klantgegevens - Wanneer je gebruik maakt van de functionaliteiten van onze website, een offerte aanvraagt of een van onze diensten bestelt, dan kunnen we de volgende informatie over jou verzamelen: jouw naam, geslacht, adres, e-mailadres, telefoonnummer, de naam en het adres van jouw bedrijf, BTW-nummer, bankrekeningnummer en eventuele andere gegevens die je ons overmaakt;
    • Leveranciersgegevens - Als je een (potentiële) leverancier bent, verwerken wij de volgende persoonsgegevens van jou: jouw naam, voornaam, adresgegevens, e-mailadres, telefoongegevens, de naam van jouw bedrijf en BTW-nummer, bankrekeningnummer en eventuele andere gegevens die je ons overmaakt;
    • Communicatiegegevens - Als je ons belt, mailt of een contactformulier indient, dan kunnen we de volgende persoonsgegevens verzamelen: jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer, evenals de gegevens die je zelf vrijgeeft;

    Artikel 2 - Waarvoor gebruiken we jouw persoonsgegevens?

    1. Algemene doeleinden:

    Wij gebruiken jouw persoonsgegevens uitsluitend als volgt:

    • Cookies - om onze website te onderhouden en verbeteren en om persoonsgegevens op te nemen in statistieken, met als rechtsgrond jouw expliciete, voorafgaande toestemming;
    • Klantgegevens - om de door jou bestelde producten of diensten te leveren en factureren, onze producten en diensten te verbeteren, onze boekhouding te voeren en met jou te communiceren, met als rechtsgrond de uitvoering van een overeenkomst met jou, onze wettelijke verplichting of omdat we daartoe een gerechtvaardigd belang hebben;
    • Leveranciersgegevens -  om je een offerte-aanvraag toe te sturen, een bestelling te plaatsen, jouw facturen te betalen, onze boekhouding te voeren en met jou te communiceren, met als rechtsgrond de uitvoering van een overeenkomst met jou of onze wettelijke verplichting;
    • Communicatiegegevens - om jouw vraag of verzoek te kunnen behandelen, met als rechtsgrond jouw expliciete, voorafgaande toestemming online en ons gerechtvaardigd belang bij telefonisch contact;

    2. Direct marketing

    We gebruiken jouw persoonsgegevens ook voor direct marketing, nieuwsbrieven, acties en promoties, met als rechtsgrond ons gerechtvaardigd belang ten aanzien van bestaande klanten, dan wel jouw expliciete, voorafgaande toestemming in alle andere gevallen.

    Als je dergelijke communicatie niet langer wenst te ontvangen en je wenst dat wij de verwerking van jouw persoonsgegevens voor onze direct marketing doeleinden stopzetten, dan kan dat zonder kost en zonder dat je daarvoor een reden moet geven, door te klikken op de link in elk van onze direct mailings of door ons rechtstreeks te contacteren per mail of telefoon.

    Artikel 3 - Wie ontvangt jouw persoonsgegevens?

    1. In bepaalde omstandigheden moeten wij jouw gegevens delen met derden:

    • overheidsinstanties, gerecht en politiediensten op basis van een gerechtelijk bevel of om te voldoen aan andere dwingende wet- of regelgeving,
    • financiële instellingen,
    • verzekeringsinstellingen,
    • Mollie,
    • Inaras NV (Octopus),
    • FactuurSturen.be,
    • Mailchimp,
    • Magento,
    • phpBB,
    • Tawk.to.

    2. We delen jouw persoonsgegevens met een beperkt aantal (derde) dienstverleners die gevestigd zijn buiten de Europese Economische Ruimte, meer bepaald Mailchimp, Magento en phpBB. Om een adequaat niveau van bescherming van jouw persoonsgegevens te garanderen, zorgen wij bij elke doorgifte voor gepaste veiligheidsmaatregelen. Als zodanig maakt Magento gebruik van de modelcontractbepalingen van de Europese Commissie. Daarnaast hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten met Mailchimp, Tawk.to en phpBB.

    3. Als wij onze activiteiten ooit stopzetten of overdragen aan iemand anders, bijvoorbeeld omdat we failliet gaan of onze activiteiten verkopen, dan kan dat betekenen dat jouw persoonsgegevens aan derden, die geheel of gedeeltelijk onze activiteiten gaan overnemen, worden overgedragen. Wij zullen je in dat geval steeds in de mate van het mogelijke vooraf informeren, maar je begrijpt dat dit niet onder alle omstandigheden technisch of commercieel haalbaar is.

    Artikel 4 - Hoelang bewaren we jouw persoonsgegevens?

    Wij bewaren jouw persoonsgegevens zolang dit noodzakelijk is in functie van de doeleinden van de verwerking en de wettelijke voorschriften. Klant- en leveranciersgegevens bewaren wij gedurende de klant- of leveranciersrelatie en maximaal tien jaar nadien. Omwille van wettelijke verplichtingen bewaren wij bepaalde boekhoudkundige gegevens tien jaar. Communicatiegegevens bewaren wij zolang dit nodig is om de vraag of het verzoek te beantwoorden en maximaal tien jaar nadien.

    Artikel 5 - Jouw rechten en klachten

    Je hebt het recht om op elk moment gratis kennis te nemen van jouw persoonsgegevens en van het gebruik dat wij van die persoonsgegevens maken. Je hebt het recht om ons te verzoeken jouw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. Je mag in een aantal gevallen opgesomd in de GDPR ook vragen om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken. Je hebt het recht om je te verzetten tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens als je daar ernstige en legitieme redenen voor hebt die onze noodzaak om je gegevens te  verwerken overstijgen. Je hebt ook steeds het recht om je te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden van direct marketing, zelfs zonder daarvoor een reden te moeten aangeven. Je beschikt over het recht om jouw persoonsgegevens in digitale en leesbare vorm op te vragen en/of aan andere verantwoordelijken over te laten dragen aan een andere dienstverlener van jouw keuze.  Voor zover onze verwerking gebaseerd is op jouw voorafgaande toestemming, heb je het recht om die toestemming in te trekken.

    Je kan je rechten uitoefenen per mail naar bananas@bikemonkey.shop, per post naar Remparden 1 bus 0204, B-9700 Oudenaarde of telefonisch op +32 (0)55 60 44 86

    Je beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit:

    Drukpersstraat 35 - 1000 Brussel
    Tel : ++32 (0)2 274 48 00
    contact@apd-gba.be

     

    Je kan desgevallend ook terecht voor de burgerlijke rechtbank voor het vorderen van schadevergoeding.

    Artikel 6 - Hoe beveiligen we jouw persoonsgegevens?

    Wij hebben de gepaste veiligheidsmaatregelen genomen op technisch en organisatorisch vlak om de veiligheid van jouw persoonsgegevens te garanderen.

    In geen geval kan Bikemonkey.shop aansprakelijk worden geacht voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van de persoonsgegevens.

    Artikel 7 - Cookies

    Onze website gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën. Dit helpt ons om jou een betere gebruikerservaring te bieden wanneer je onze website bezoekt en laat ons ook toe onze website te optimaliseren. Zonder jouw voorafgaande toestemming plaatsen wij uitsluitend strikt noodzakelijke cookies. Voor alle andere cookies vragen wij eerst jouw toestemming.

    Onderstaande cookielijst geeft u een overzicht van de cookies die onze website gebruikt.

    Cookielijst

    Een cookie is een klein tekstbestandje met gegevens dat een website (wanneer een gebruiker deze bezoekt) op jouw apparaat wil opslaan om zodoende informatie over jou, zoals je taalvoorkeur of inloginformatie, te kunnen herinneren. Deze cookies worden door ons ingesteld en heten interne cookies. Daarnaast gebruiken we externe cookies, namelijk cookies van een ander domein dan waar je je bevindt. We gebruiken de cookies en andere tracking-technologieën voor de volgende doeleinden:

    Strikt noodzakelijke cookies

    Deze cookies zijn nodig om onze website correct te laten werken en worden daarom geplaatst zonder jouw toestemming. We gebruiken ze bijvoorbeeld om jouw privacyinstellingen te onthouden. We verzamelen geen persoonsgegevens met deze cookies en geven de verzamelde informatie nooit door aan derde partijen.

    First Party

    Naam
    Domein
    Herkomst
    Functie
    Bewaartermijn

    user_allowed_save_cookie

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Geeft aan of een klant toestemming gegeven heeft om cookies te gebruiken.

    1 jaar

    Analytische cookies

    Deze cookies stellen ons in staat bezoekers en hun herkomst te tellen, zodat we de prestatie van onze website kunnen analyseren en verbeteren. Ze helpen ons te begrijpen welke pagina’s het meest en minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de gehele site bewegen. Alle informatie die deze cookies verzamelen, wordt geaggregeerd en is daarom anoniem. Als je deze cookies niet toestaat, weten wij niet wanneer je onze site bezocht hebt.

    First Party

    Naam
    Domein
    Herkomst
    Functie

    Bewaartermijn

    _gid

    .bikemonkey.shop

    Google Analytics

    Deze cookie lijkt een unieke waarde voor elke bezochte pagina op te slaan en bij te werken.

    1 dag

    _ga

    .bikemonkey.shop

    Google Analytics

    Deze cookie wordt gebruikt om unieke gebruikers te onderscheiden door een willekeurig gegenereerd nummer toe te wijzen als een klantidentificatie. Het wordt opgenomen in elke paginaverzoeking op een site en gebruikt om bezoekers-, sessie- en campagnegegevens te berekenen voor de analytische rapporten van de sites.

    2 jaar

    _gat

    .bikemonkey.shop

    Google Analytics

    Deze cookie wordt gebruikt om de aanvraagsnelheid te verlagen - waardoor het verzamelen van gegevens op plaatsen met veel verkeer wordt beperkt.

    Tot het einde van de sessie

    TawkConnectionTime

    .bikemonkey.shop

    Tawk.to Chat

    Deze cookie wordt gebruikt om de verbindingsduur van tawksessies te bepalen.

    Tot het einde van de sessie

    Functionele cookies

    Deze cookies stellen onze website in staat om extra functies en persoonlijke instellingen aan te bieden, zodat je de beste surfervaring hebt. Ze laten onder andere toe om het indienen van formulieren mogelijk te maken, het betalen met kredietkaart te vergemakkelijken en om pagina’s sneller te laden. Zonder jouw toestemming zullen bepaalde functies van onze website jammer genoeg niet correct werken.

    First Party

    Naam
    Domein
    Herkomst
    Functie

    Bewaartermijn

    PHPSESSID

    .bikemonkey.shop

    LivWise

    Deze cookie laat communicatie toe tussen webserver en browser en slaat tijdelijk informatie van je sessie op. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je een formulier niet helemaal opnieuw moet invullen wanneer je de pagina herlaadt of een fout maakt.

    1 uur

    form_key

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Een veiligheidsmaatregel die een willekeurige reeks toevoegt aan alle ingediende formulieren om gegevens te beschermen tegen cross-site request forgery (CSRF).

    2 uur

    mage-cache-sessid

    .bikemonkey.shop

    Magento

    De waarde van deze cookie zorgt ervoor dat de lokale cache-opslag wordt opgeschoond. Wanneer de cookie door de backend applicatie wordt verwijderd, ruimt de Admin de lokale opslag op en stelt de cookiewaarde in op true.

    1 dag

    mage-cache-storage

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Lokale opslag van bezoekersspecifieke content die e-commerce functies mogelijk maakt.

    1 dag

    mage-cache-storage-section-invalidation

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Dwingt lokale opslag van specifieke inhoudsdelen die ongeldig moeten worden verklaard.

    1 dag

    mage-messages

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Traceert foutmeldingen en andere meldingen die aan de gebruiker worden getoond, zoals het toestemmingsbericht voor cookies en diverse foutmeldingen. Het bericht wordt uit het cookie verwijderd nadat het aan de shopper is getoond.

    1 dag

    mage-translation-file-version

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Volgt de versie van de vertalingen in de lokale opslag. Wordt gebruikt wanneer Vertaalstrategie is geconfigureerd als Woordenboek (Vertaling aan Storefront zijde).

    Tot het einde van de sessie

    mage-translation-storage

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Bewaart de vertaalde inhoud op verzoek van de koper. Wordt gebruikt wanneer Vertaalstrategie is geconfigureerd als "Woordenboek (Vertaling aan Storefront zijde)".

    Tot het einde van de sessie

    private_content_version

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Voegt een willekeurig, uniek nummer en tijd toe aan pagina's met klantcontent om te voorkomen dat deze op de server worden gecached.

    10 jaar

    product_data_storage

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Opslagconfiguratie voor productgegevens met betrekking tot recentelijk bekeken/vergeleken producten.

    1 dag

    recently_compared_product

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Slaat product-ID's op van recentelijk vergeleken producten.

    1 dag

    recently_compared_product_previous

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Slaat product-ID's op van eerder vergeleken producten voor eenvoudige navigatie.

    1 dag

    recently_viewed_product

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Slaat product-ID's op van recentelijk bekeken producten voor eenvoudige navigatie.

    1 dag

    recently_viewed_product_previous

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Slaat product-ID's op van recentelijk bekeken producten voor eenvoudige navigatie.

    1 dag

    section_data_ids

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Slaat klantspecifieke informatie op met betrekking tot door de klant geïnitieerde acties zoals het weergeven van het verlanglijstje, kassa-informatie, enz.

    1 dag

    store

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Houdt de specifieke winkelweergave / locatie bij die door de shopper is geselecteerd.

    1 jaar

    login_redirect

    .bikemonkey.shop

    Magento

    Bewaart de pagina waar de klant naartoe navigeerde alvorens te worden doorverwezen om in te loggen.

    Tot het einde van de sessie

    TawkCookie

    .bikemonkey.shop

    Tawk.to Chat

    Onthoudt jou, zodat we chatgesprekken met elkaar kunnen verbinden om een betere service te bieden.

    Tot het einde van de sessie

    Marketing cookies

    Deze cookies worden geplaatst voor marketingdoeleinden en worden gebruikt om jouw surfgedrag te volgen nadat je onze website bezocht heeft en/of om je gepersonaliseerde advertenties te tonen. Deze cookies kunnen door ons of door derden op onze website worden geplaatst. Je bepaalt zelf of je toestemming geeft voor het plaatsen van dergelijke marketing cookies.

    First Party

    Naam

    Domein

    Herkomst

    Functie

    Bewaartermijn

     

     

     

     

     

     

    Third Party

    Naam

    Domein

    Herkomst

    Functie

    Bewaartermijn

     

     

     

     

     

    Als je vaststelt dat andere cookies via onze website geplaatst worden, danken wij je ons daarvan onmiddellijk te verwittigen, zodat wij de nodige aanpassingen kunnen doen.

    We geven je zo veel mogelijk informatie over cookies geplaatst door derde partijen. Als je toch meer wilt weten, verwijzen we je graag naar de privacyverklaringen van deze partijen op hun respectieve websites. Let op: wij oefenen geen enkele invloed uit op de inhoud van die verklaringen, noch op de inhoud van de cookies van deze derde partijen.

    Bij jouw eerste bezoek aan onze website wordt jou gevraagd om onze cookies te aanvaarden. Je kan nadien je keuzes op elk ogenblik zelf beheren in het voorkeurenmenu.

    Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt over de verwerking van je persoonsgegevens, contacteer ons dan per e-mail naar bananas@bikemonkey.shop, per post naar Remparden 1 bus 0204, 9700 Oudenaarde, België of telefonisch op ++32 (0)55 60 44 86.

    Meer informatie over cookies vind je ook op: http://www.allaboutcookies.org/.

    Meer informatie over online behavioural advertising en online privacy vind je hier: http://www.youronlinechoices.eu/.

    Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.